top of page
kunstgras samples 5.1057 copy.jpg
Gardenlux - Kunstgras Sample verpakking

Hoewel er voor vele niets boven echt gras gaat, is vandaag de dag kunstgras niet om aan te slepen. De populariteit komt door het feit dat je in één keer klaar bent en er niets meer aan hoeft te doen. Geen grasmaaien, niet bemesten, geen onkruid en altijd mooi.

Die laatste wil nog wel eens ontbreken. Gardenlux stapt hier slim op in door hoogwaardiger kunstgras te ontwikkelen. Door er echt een mooi hoogwaardig detail product van te maken is kunstgras ineens iets dat de luxere tuinen aanspreekt.

Voordat je het kunstgras weet aan te bieden bij de klanten moet je een hovenier wel met degelijk materiaal op pad sturen. Deze verpakkingen zijn ontworpen om daar een oplossing voor te bieden. Het resultaat is een serie ontwerpen waarvan uiteindelijk het kartonnen huisje is uitgewerkt tot definitieve ontwerp.

Product Reflex heeft Gardenlux ondersteund in het ontwikkelen van dee verpakking. We hebben 3D rendering toegepast uit 3D CAD modellen in Solidworks om zo prototypes te maken van de ontwerpen. Vanuit dit proces is er gewerkt naar een stans tekening en is de verpakking ontstaan. 

kunstgras samples.783 copy.jpg
kunstgras 2
image017
kunstgras samples.784 copy
kunstgras samples.783 copy
kunstgras samples 5.1057 copy
kunstgras samples 5.789 copy
kunstgras samples 4.827 copy
bottom of page