top of page
JD - Emergency Training

Product Reflex heeft voor JD-emt een nieuw logo, huisstijl en website ontwikkeld. Daarnaast hebben wij ook de fotografie aangeleverd voor het bedrijf. Het logo is een combinatie tussen de J en de D en een hartslag puls.

Dit communiceert precies het bedrijf en wie ze zijn: een opleiding, training en advies bureau op het gebied van spoedeisende medische hulpverlening.

Voor de huisstijl is gekozen voor coole, heldere kleuren. Voor de typografie geldt dat deze goed leesbaar moest zijn. Daarom is er gekozen voor dit schreefloze moderne font.

Vrijwel alle instructeurs zijn werkzaam als ambulanceverpleegkundige of -chauffeur dan wel als SEH-,IC- of CCU-verpleegkundige. De organisaties in Nederland die zich bezig houden met reanimatie en onderwijs, zoals de Nederlandse Reanimatie Raad en het Oranje Kruis, hebben overeenstemming voor een aantal richtlijnen met betrekking tot gebruik en opleiding. JD Emergency Training voldoet reeds aan de komende richtlijnen. Onze instructeurs zijn speciaal opgeleid voor het geven van instructie van de Automatisch Externe Defibrillator (AED).

Bron: www.jd-emt.nl

_M1L97812
_M1L9824
logo
bottom of page