top of page
raam 24k wisser.2303.jpg
Jilain Visionaire

Bij de Visionaire draait alles om kwaliteit, stijl en verfijning. De Jilain Visionaire raamtrekker is met de hand vervaardigd uit 18-karaats goud en biedt een organisch design dat een vleugje luxe toevoegt aan uw interieur.

Deze raamtrekker is niet alleen een functioneel hulpmiddel voor het reinigen van uw ramen; het is tevens een waar kunstwerk dat onmiddellijk de aandacht opeist. Het unieke ontwerp van de Visionaire raamtrekker, geïnspireerd door de natuur, wordt ambachtelijk vervaardigd door onze vakmensen, die beschikken over jarenlange ervaring in het creëren van hoogwaardige producten.

Elke Visionaire raamtrekker wordt vergezeld door een echtheidscertificaat. Dit certificaat bevestigt dat het een origineel product is dat voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van Jilain. U kunt er vol vertrouwen op rekenen dat u een authentieke raamtrekker ontvangt, geproduceerd volgens de hoge normen van Jilain.

Product Reflex heeft geholpen met 3D tekeningen, renders en product ontwikkeling van deze Jilain Visionaire.

Het viel nog niet mee, want hoe maak je geloofwaardig een raamwisser die een vermogen waard is van een klein appartement?


Ontwerp technisch is het interessant: Wij kunnen je product in elke doelgroep segmenteren door een doelgroepgericht ontwerp.

Te koop voor 230.369 euro.

https://www.jilain.com/product/visionaire/ 

raam wisser.2302.jpg
raam wisser.2304 copy
raam wisser.2300
raam 24k wisser.2303
raam wisser.2302
raam wisser.2301
bottom of page