top of page
2
3
4
7
6
marber-grill-wash
Marber Grill Wash

''Het meest vervelendste klusje van de zomer: het BBQ rooster schoonmaken. Herken jij dit? Het zonnetje is er weer, je kunt lekker buiten zitten en natuurlijk ook heerlijk buiten eten! Wat betekent dat? Inderdaad: de BBQ kan weer aan!

Uitgangspunt is natuurlijk, dat je de grill na gebruik dezelfde dag zou moeten schoonmaken, want dan kun het BBQ rooster nog enigszins schoon krijgen. Maar ja wie doet dat nou meteen? Dat doe je zeker niet als je met je gezin of vrienden gezellig zit te na te tafelen.

 

Conclusie: Je moet dus nu eerst het BBQ rooster schoonmaken voor je kunt gaan BBQ-en.
Waarom is het belangrijk om je barbecuerooster goed schoon te houden? Wanneer je je rooster niet schoonhoudt kan er op het rooster schimmelvorming ontstaan. Daar wil je echt je vlees en groenten niet op leggen''. -

 

Bron: Marber Grill Wash

Met deze probleemstelling kwamen ondernemers Marjon Pouw en Berrique Willmott mij om hulp vragen.

 

Product Reflex heeft Marber Grill Wash geholpen met vormgeven, 3D CAD tekenen, technische tekeningen en productie haalbaarheid. De werkzaamheden bestonden uit het uitdenken van het ontwerp, slimme design features toevoegen en het aanleveren van het ontwerp dat spuitgietbaar moest zijn voor massa productie.

Het product dat ontstaan is tijdens het proces is een speciaal op maat gemaakte afwasteil met slimme vormgeving om men te helpen bij het schoonmaken van het BBQ rooster.

De Grill Wash is te bestellen via:
https://www.marbergrillwash.com/

 

bottom of page