Meesters in Buiten MIB

Jouw tuin een verlengstuk van je huis

Meesters in buiten is de ultieme bestemming voor moderne en nieuwe tuinmeubelen. Onze online winkel is een uitstekende plek voor het ontdekken van unieke materialen. Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen; we zijn altijd op zoek naar de laatste trends , klant tevredenheid staat boven aan en weten precies hoe je alledaagse voorwerpen bijzonder maakt en hoe die jouw tuin kunnen oppeppen. Bekijk nu onze website en ontdek wat we in huis hebben.

MIB is onderdeel van XG

www.xclusivegardens.com

Product Reflex heeft Meesters in Buiten geholpen met het maken van rendering, presentatie materiaal voor marketing en animaties.

Vooral de animatie is iets, dat we in het licht willen zetten. De Noah tafel van de collectie bestaat uit een uitschuifbaar tafelblad dat te verlengen is. Altijd handig voor als je een extra eter verwacht.

Met de interactieve animatie hebben we een speel element toegevoegd aan de content waarbij je zelf de tafel kunt verlengen.

De producten zijn te bestellen op:

www.meestersinbuiten.nl

Tazzo - zijkant
Tazzo - schuin
Tazzo - schuin voren
setje 6
setje herzien
setje 5
setje 3
setje 4
setje 2
Noha verlengd - schuin
setje 1
loungeset 1

<meta name="google-site-verification" content="93nj3sdUc9sY5Guprj0vVlQRyTyTgWo7lbmxNGneEvY" />

Product Reflex - Ontwerpbureau voor groeiende bedrijven. Duurzaam en circulair ontwerpen. 3d printen en prototypes allround product designer product ontwerper kosten ontwerpbureau kosten

  • LinkedIn - White Circle