top of page
ledwall fsdvf.jpg
The Ledwall B.V. - Nike

The ledwall
The Ledwall is een nederlans bedrijf dat , zoals de naam al verklapt ledwall’s op maat maakt. Het idee is om opvallend te communiceren met je winkel of bedrijfspand, dit doen we met moderne LED-schermen. Met beeldschermcommunicatie van The LedWall val je op bij je meest waardevolle doelgroepen: passanten, bezoekers, klanten en personeel. Een LED-scherm is dynamisch, opvallend, vernieuwend én duurzaam: het gaat zo’n 8 tot 10 jaar mee. En bovendien verrassend betaalbaar waardoor huren niet loont.

 

www.theledwall.nl
 

Product Reflex heeft The Ledwall ondersteund in het technisch uitwerken van een aantal LED walls. De opdracht was om een constructie uit te werken die modulair is. Dat wil zeggen dat je met dezelfde onderdelen verschillende formaten LED walls kan ontwikkelen.

 

Concreet zijn er inmiddels een aantal LED walls uitgetekend, inclusief maattoleranties en materialisatie. Alles is in 2D, 3D CAD bestanden getekend en in DWG format. Zo kan The Ledwall steeds weer opnieuw een mooi scherm leveren voor enkele bekende top brands zoals Nike en Footlocker.

bottom of page